15.9.2010 klo 13.30; Lämpötila +12

 

15.9.2009 lämpötila +19; Lastun kuvaama

 

 

  • Vuosi on kulunut, ympyrä on täysi. Miten kiitollinen olen, että jatkoit siitä mihin itse jäin. minä, junantuoma ja nyt -viemä. Tänä vuonna lehdet varisevat näköjään viimevuotista aikaisemmin ja kuvauspäivänäsi lämpöä oli + 12 kuten kunnon syksyyn kuuluukin.

    Kaunis on kaupunki, kuva sen kertoo. Ja muistot. Kiitos blogiystävyydestä. Se jatkuu.

    Kommentin jätti Lastu · sunnuntai9am 19. syyskuu30am @ 00:27

  • Kuvista huomaa, että arkisin alkuiltapäivästä keskeisellä aukiolla ei ole paljon väkeä. Lähiympäristössä on lukio, ammattikorkeakoulu ja alakoulu, luokat pullollaan oppivaisia. Työikäiset töissään, pääkaupungin suunnalla useimmat. Kirjastossa riittää asiakkaita, lehdenlukijoita ja nyt myös kahvittelijoita, kun aulassa aloitettiin pienimuotoinen kahvila. Kun tulet etelään, poikkea!

    Kommentin jätti Ellinoora · sunnuntai9pm 19. syyskuu30pm @ 13:38